Успешните мъже избират Q&Q за марка на своите часовници

 

Ако ви е нужен часовник…

Темата за успеха винаги е била широко дискутирана от различни гледни точки. Докато за някои успех е постигане на финансова стабилност, за други той има духовно измерение. Респективно, може да бъде изразен не само в количествен аспект, но и в качествен. Мъжкият род на думата сякаш навява на мисълта, че за всеки мъж е важно да бъде успешен. Може да означава спечелване сърцето на желаната дама или едно обикновено заиграване на карти, от което да излезе победител – каквато и да е крайната цел, тя е успех.

Няма спор, че на победителя в съвременния свят му е необходим указател за времето и затова съществува часовникът, поставен на възможно най-удобното място, така че да може по всяко време да се погледне – на китката. Не защото е отминало времето на джобните часовници, но някак си по-комфортно е часовникът да стои на ръката, изпълнявайки и друга, не толкова маловажна, функция – да представя част от чара на мъжа, от стила му.  Някои предпочитат мъжки ръчен часовник от най-скъпата марка, а за други е достатъчно той просто да е уцелил техните очаквания, но да не е задължително марков. Без да засягаме първата група потребители, вторите са по-често срещаните, по обясними причини. Гонитбата със секунди и минути често е решаваща за нечие бъдеще, да си точен и навреме е от първостепенно значение за един мъж, който счита себе си за успешен. Трябва ли да платим прекалено висока цена за един ръчен часовник?

Часовниците Q&Q


Когато часовниците Q&Q се появяват на пазара, тяхното послание бива моментално „грабвано“ от купувачите – позволете си качество на достойно равнище, но на разумна цена.
Click To Tweet


Марката се превръща в име, което застава на силно конкурентни позиции спрямо други марки, продаващи скъпи часовници, струващи „цяло състояние“. Мотивът на производителите се оказва повече от удачен – той влиза право в сърцето на купувачите. За мъжката половина това е шанс да се сдобие с високо качество, без да чувства притеснение, че трябва да е милионер, за да изглежда (и да бъде) успешен. Разумният довод при една покупка, рационалното претегляне на приоритетите, правилната преценка и крайното решение да се закупи часовник на „нормална“ цена е всъщност вид успех – мъжът, който се нарича успешен, защото: първо, е оценил ползата и второ, не се е поддал на импулсивно изкушение да си купи супер скъпото – тези два факта бележат успех.

За мъжете

Мъжките часовници Q&Q са избирани от успешните мъже, които ценят парите. Подчертаваме дебело, че Q&Q не е евтина марка в пренебрежителния смисъл на думата – тъкмо напротив, тя е на висота, на която стоят и други, значими като име, марки часовници. Единствено се различава по това, че не обвързва стабилното качество с много висока цена и вече много години успява да докаже правотата на тази своя политика. Не се съмнявайте, че с мъжки часовник Q&Q вие изглеждате успешен мъж. За вас, които знаете цената на труда си, но също така не се съгласявате с нискокачествени изделия – за вас са създадени мъжките часовници Q&Q.  В ежедневието или за специални поводи – за всеки конкретен случай вие ще намерите своя часовник, който ще допринесе за вашата представителност.

Материалът Успешните мъже избират Q&Q за марка на своите часовници е публикуван за пръв път на Дом и Строителство.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s