Всичко около къртене и подмяна на подова настилка в апартамента

Бетонният под може да е сигнал за замяна на конкретни връзки. Такъв може да бъде свързан с появата на пукнатини по пода.

krtene-chistene-i-izvozvane-na-banya-13Ето, защо внимание се обръща, както на груби ремонтни и демонтажни работи, така и на качеството използвани материали. Съединителят на повърхността на пода се разпределя равномерно и така всяка пукнатина може да показват друго. Ето защо ние трябва напълно да прекрояваме замазката. Освен това, ако връзка започва да се разпада, дори и малко, може да се руши и за в бъдеще да е невъзможно да го замени.

Дефектът се елиминира лесно. Стартира се с къртене на бетон софия. За целта оглеждайки се наоколо в наличните стари покрития, може да проверите състоянието и това да е достатъчно показателно за належащите промени на пода.

Подмяната на бетонния под изисква първоначално отстраняване на старите подовите плочи. Когато всичко това се прави, можете да започнете да попълните дъската. За да се получи водоустойчив филм за предотвратяване на влага от мокра замазка се установява типа замазка. Така ще можете да направите една стандартна циментова замазка от пясък, или да купете готов разтвор.

Цименто-пясъчните замазки се разрежда в съотношение от 1 до 4. В този случай, цялостни решения, макар и на по-скъпа цена, имат отлични свойства за изравняване. Това ще е задължителна процедура, ако част от замазката в пода е къртена предварително, с цел понижаване на височината.

В случай на мокра замазка след полагане на хидроизолация филм, в зависимост от равномерността на подове, подовата повърхност е изпълнена с разширена глина. Предварително залепени около периметъра се поставя лента. Ако повърхността е гладка, не се изисква бетонния блок. Следващия набор е съставен от една и съща връзка и оформен като малък хълм. Това спомага за регулиране на нивото. Изчаква се пълното изсъхване и се изсипва Друго решение е с използване на материали от цимент и пясък. Повече за това как да се замени пода в апартамента и как да се разкърти бетона в пода, потърсете консултантите от къртене на бетон софия.

Материалът Всичко около къртене и подмяна на подова настилка в апартамента е публикуван за пръв път на Дом и Строителство.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s