Как да си направите един апартамент за 3 седмици, без кодирани умения

Може би и вие като много други хора искате промяна и рестарт в живота си.

Може би моногамията ви е омръзнало до полуда. Сега е момента да реставрирате своя дом, без много специални умения и средства.

кърти-298x300Питате ли се вече как да стане това. Предлагаме ви първо да потърсите фирма: кърти софия.Да те предлагат рециклиране и дарение на предмети, както и куп пакетни услуги, които могат да се окажат много полезни във вашия случай.Това е едно нещата, с които може бързо да се отървете от ненужните мебели, домакински отпадъци и боклук, като едновременно си осигурите превоз до местно сметище.

Едва, когато разполагате с повече пространство в помещенията може да се възползвате от гениалната възможност да къртите, бушите, реставрирате.Ако домът ви е твърде малък, може да обедините помещенията и да създадете изцяло нова визия. Например да го превърнете в студио. За целта отново от фирма кърти софия, може да получите съдействие, когато се налага да бъдат разрушени цели стени и на тяхно място да се издигнат сводове.

Ползата от подобна реконструкция ще ви достави по-големи площи и по-лесен метод за отопление през зимата.CLICK TO TWEET

И като заговорихме за пестене на енергия, сега може да смените дограмата. От фирма кърти софия, ще получите пълно съдействие при смяна на старите профили и замяната им с нови. Това е добра алтернатива не само за изолация от ниските температури навън през зимата, но  спасяващ оазис за летните горещини.

Ако се нуждаете от прекарване на инсталация и искате да улесните живота си, премахвайки нуждата постоянно да носите удължителя със себе си, то с фирма кърти софия може да получите съдействие по прекарване на ел. захранване, което да не минава по пода и стените, а дискретно да е скрито в пода, лайстни и дори таван.

Всъщност идеите за малки и големи промени в жилищата са безкрайно много. Най-важното, което трябва да имате на първо време е мотивация и екип от професионалисти, който да свърши всичко прецизно, качествено и най-вече чисто.

 

От моят Блог – http://dom-stroitel.com/%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82-3#more-26

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s